Tuesday, September 7, 2010

Salam Kemaafan dipinta Zahir & Batin..

Salam Kemaafan dipinta Zahir & Batin..sekecik-kecik zarah mahupun sebesar-besar zarah..! *Kad raya ni aku dah tabur bedak follow me harap maklum* ahahahahahahaHAHAHA... =P semoga kite diampun & dirahmati allah puasa tahun ini..amin...!!

4 comments:

Super Nia Hana said...

selamat hari raya bang
bebetul tunggu cukup setahun nk update

ahahaha

Nizam Abdul Rahim said...

ahahaha..hana lah org pertama yg komen setelah abg nize setahun tak update..tahniah!!hana layak memenangi hadiah pengomen setia pada tahun ini...ahahahaha =P tahniah sekali lagi...kepeh kepeh kepeh

Kamehameha Expert said...

Bila nak update ni??

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)