Wednesday, April 30, 2008

Man Utd finally at Champions Leagua Final..!

"Glory..glory Man Utd, and the reds goes marching on..!!"

*ini hanya pengumuman saje, jgn tinggal sebarang komen. sebarang komen tidak dilayan.tima kasih.

Tuesday, April 29, 2008

"..karya sampah!!"

Karya yang terbuang dalam tong sampah..!

Friday, April 18, 2008

"..anda sebagai pengkritik yang hebat!!"


Uu..Uu..
Ya.., saya mahu anda semua jadi seorang pengkritik yang hebat & disegani..!! sila kritik penyanyi videoclip dibawah itu, ahhh..sempena juga AF6 ni, saya perlukan komen anda yang kreatif & lagi inovatif itu..juga selain melatih anda sebagai pengkritik yang hebat, berkaliber & juga disegani..!
keh keh keh..
kepeh kepeh kepeh kepada penyanyi-x yang menyumbangkan lagu "menghitung hari"di bawah ini... =P

*muka penyanyi sengaja tidak difokus dalam videoclip ini!!
video

Tuesday, April 15, 2008

"Sila bagi Resepi Anda, Bagaimana..?!"

nasi lemak masin

Sila bagi 'Top Secret Recipe' anda yang terpendam itu..?!! ahhh...sebenarnye saya kecewa dengan resipi nasi lemak 3 kilogram garam yang berharga RM1.20 itu..Uuu..Uu.., dan disini saya bagi peluang pada anda semua untuk melampirkan resipi nasi lemak anda tahap tertinggi itu lagi hebat di Alam Cakerawala ini..!! keh keh keh kepeh kepeh =P

Tuesday, April 8, 2008

"..perlahankah rentak permainan KU..?!!"


Semalam aku bermain badminton, seperti biasa lah..hari isnin pukul 5.30 ptg - 7.30 ptg setiap minggu Ku bermain badminton..penat Ku masih tidak hilang lagi ke saat ini. emm..em..semalam selepas bermain kami macam biasa lah membuat ulasan prestasi kami.., lalu salah sorang mengkritik "bro..ko main slow sangat, menyebabkan kami pun bermain slow jugak..!" kata salah sorang dari mereka, dan aku menjawab " bukan ape bro, ko kalo aku main perlahan pun dah tercungap-cungap! apatah lagi kalo main laju..mau tak cukup nyawa!! ha ha.." jawab Ku sambil gelak..,dalam hati aku berkata " emm..ambik bola pukul pun tak lepas, asyik half court jek..isk isk main laju mau pengsan korang..keh keh keh"
ahh..apakah benar aku yang mempengaruhi & menyebabkan permainan mereka semua perlahan?!! Uu..Uu..kira boleh masuk X-file dah ni, ada sesuatu aura mempengaruhi mereka itu!!..kepeh kepeh kepeh =P