Thursday, January 24, 2008

"Imej makhluk asing di Marikh.."

Ya..!! itu lah tajuk berita salah satu akhbar tempatan kite hari ini..tajuk berita ini telah berjaya menarik perhatian Ku..dan beritanye berbunyi begini :

gambar yang dimaksudkan itu

" LONDON: Saintis Agensi Pentadbiran Angkasa Lepas dan Aeronautik Amerika Syarikat (Nasa) dikatakan bingung dan tergamam dengan imej makhluk menyamai manusia, yang dirakam salah satu robot peninjau di planet Marikh.
"

ahhh..mula lah bermain dibernak fikiran Ku ini..siapakah gerangan yang melepak di padang pasir gurun planet marikh itu..teruskan aku menekan punat keyboard ini untuk mencari jawapannye. Ape yang Ku dapat dalam pencarian tentang makhluk itu..?!! aku mendapat ini..aahh nah! sila lihat gambar di bawah ini..!!

gambar close up makhluk itu..!!

ia berupa seperti manusia..atau makhluk seperti manusia..atau mungkin juga ayah pin sedang menunggu untuk menyaksikan perayaan thaipusam di batu cave..atau tidak..!! Uuu...Uuu..lalu dalam fikiran Ku tergambar dengan gambaran ini..

atau

"Har..Har..Har..!!"
sekian tima kasih. setakat ini sajelah aku merapu tahap-3 hari ini..!
p/s: bani maafkan aku kerana tidak meminta kebenaran ko utk pamerkan gambar itu..!!


16 comments:

Abg Bani said...

hwah hwah hwah....sungguh bijak kamu yer. aku suruh kamu update blog, kamu update dgn bijaksana dgn menjadikan aku sebahagian dari intipati rencana kamu yer....awas kamu!

Nizam Abdul Rahim said...

Awas..gerak langkah Mu Wooo..Oo..!! =P

Abg Bani said...

kalau si hana yg bagi penampar, bole la dia gunakan lagu 'Tamparan Wanita by Elite"

kawaii_desu said...

hangpa duaorang ni mmg betoila dah tak berapa nak betoi...

huhuhu

takutla pulak bila tgk gambaq itu

kerplunk said...

orang gila.

Nizam Abdul Rahim said...

farah..,
eeemm..emm..sapa yang tak berapa nak betoi sebenaqnye ni farah?!!
saya dalam keadaan normal saje.. =P kepeh kepeh..

Ciput..,
mana..manaa..!!? bahaya org gila itu.. =P

kawaii_desu said...

sapa ciput a????

Ayaq masak said...

Ayah Pin tgh tunggu skuad penjelajah Marikh dtg sana..bleh dia tumpang skali balik mesia...

Nizam Abdul Rahim said...

farah,
sila tanya azman!! cek tak tauu... =P

Ayaq,
che'gu rasa kamu lah ketua misi menyelamat ayah pin itu..! ahhh..berani kamu ya..!! =P kepeh kepeh kepeh..

kawaii_desu said...

abg nize sila apdet

Hana-Ni-Mo-Nai2 said...

ahahahhahaha...adoilaaaa....
giler arr..camner la barney nagn abg bani leh tercampak jauh cenggitu..

Nizam Abdul Rahim said...

hana..
barney & abg bani ko tu adalah makhluk misteri..!! itu sebab lah tingkah laku mereka ini berlainan dgn manusia biasa..!! =P
ahhh..kepeh kepeh

kawaii_desu said...

EN NIZE, SILA LAH HAPDET SEBAB NAK TERMUNTAH TGK IMEJ MAKHLUK BIJIK REMIA TU

iena amoi said...

hmm..entah entah gimik jer tuh.

Nizam Abdul Rahim said...

farah..
jangan muntah kat depan komputer..!! =P

kak iena..
yang pasti bukan Helmi Gimik ar..!! =P keh keh keh

Hana-Ni-Mo-Nai2 said...

abg nize!
update..
watashi tak ske barney
abg bani leh dimaafkan lg
ahahahahhaha