Tuesday, April 8, 2008

"..perlahankah rentak permainan KU..?!!"


Semalam aku bermain badminton, seperti biasa lah..hari isnin pukul 5.30 ptg - 7.30 ptg setiap minggu Ku bermain badminton..penat Ku masih tidak hilang lagi ke saat ini. emm..em..semalam selepas bermain kami macam biasa lah membuat ulasan prestasi kami.., lalu salah sorang mengkritik "bro..ko main slow sangat, menyebabkan kami pun bermain slow jugak..!" kata salah sorang dari mereka, dan aku menjawab " bukan ape bro, ko kalo aku main perlahan pun dah tercungap-cungap! apatah lagi kalo main laju..mau tak cukup nyawa!! ha ha.." jawab Ku sambil gelak..,dalam hati aku berkata " emm..ambik bola pukul pun tak lepas, asyik half court jek..isk isk main laju mau pengsan korang..keh keh keh"
ahh..apakah benar aku yang mempengaruhi & menyebabkan permainan mereka semua perlahan?!! Uu..Uu..kira boleh masuk X-file dah ni, ada sesuatu aura mempengaruhi mereka itu!!..kepeh kepeh kepeh =P

17 comments:

Ayaq masak said...

Dah lama tak main badminton. Datang Penang lawan jom.

Nizam Abdul Rahim said...

emm..emm..che'gu kena cari beregu campuran dulu baru boleh buat tournament kat Penang tu! emme mm.. boleh dipertimbangkan..! =P
kepeh kepeh 1 kali pukul tak kena bola..!

Inah said...

abe nizam ni terer ke main badminton??ke main tpu2 je :P

shaya suka main badminton gak..meh mai ukm ye..ade court baruu :D

kawaii_desu said...

alasan semata2 je tu... ye lah tu

nazreen said...

sampai boleh pengaruh org lain?
biar benar ini..
aura yg sungguh world :P

Nizam Abdul Rahim said...

inah,
Uu..Uu..tak tau la pulak UKM ada court badminton baru..?! best best.. =P

farah,
betul tu..hanya alasan utk menyedapkan komen! kepeh kepeh =P

nazreen,
Uu..Uu..ini mungkin aura 'terlebih sudah' !! keh keh keh

kawaii_desu said...

uik tak tau inah tu UKM mari... hehe

UKM tu semua jenis court ada... u mai kat kolej kediaman kita dulu pun kira macam2 ada hehe

Diyanazman said...

nampaknya kawaii cuba membuat pakatan UKM di sini ye?

kerplunk said...

tak guna lu berlatih badmintion hari2 pun..
lu tetap tumpas dgn gua jua akhirnya.!!

hahahahaha..berlatih la bersungguh2..mana tau boleh saingi gua satu hari nanti..haha

kawaii_desu said...

hahah

amacam nize, azman chan dah cabaq tu...

huhuhu

Nizam Abdul Rahim said...

diyana,
itu la tu..!

ciput,
gua bagi lu menang jek itu hari, kasi lu gumbira la..! wey..jom kite pegi main kat Kelana Jaya tu..tewaskan mereka2 yg rasa best itu..ha ha ha =P

farah,
ha ha ha..si azman tu saya bagi chance jek!! keh keh keh =P

Hana-Ni-Mo-Nai2 said...

badminton..
kalo men selalu kena buli ngan abg2 watashi
diorang smash kuat2

sejak tu watashi rasa mcm maleh men..kalo men mesti kalahwalaupun wtashi lawan ngan budak tadika

ahahaha

Nizam Abdul Rahim said...

Uu...uu..hana,
sila main bola jaring & jgn main badminton lagi..!! kekekekek...
emm..emm..,kesian kena buli dgn abg2..
tapi saya kecik2 dulu main batu seremban! kepeh kepeh =P

Inah said...

pemain batu seremban kah??mesti encik nize suka main getah jugak kan..awwwwww

eh..jom tgk congkak..tapi takut woooo :(

Inah said...

btw..farah..gue dari ukm kl -- kesihatan punye..mueheheheh..

tumpang lalu encik nize

Hana-Ni-Mo-Nai2 said...

nak wat camner abg nize
atas watashi ada dua orang abg
terpaksa lasak cam diorang

kawaii_desu said...

hana chan: kena buli dgn abg ok lagi, ni kita ni, adik buli time main badminton, lagi menyedihkan. sampai kaki terpeleot masuk lubang (lubang tikus kot)...

sakitnya tak terkata sampai 2 minggu kakiku berbalut waaaaaaaaaaa