Tuesday, May 5, 2009

..pau!!


Kegebuan pau ini dapat dilihat pabila dikupas kulitnye seperti mengupas kulit limau kata bani...ahhh dan rasanye agak sedap juga..! disebabkan ini lah telah tersohor namanye satu malaya pau tanjung malim ini.. balik dari tanah tinggi cameron, dari ipoh ku mengambil peluang untuk berhenti seketika di tanjung malim..ini kerana telah digembar-gemburkan oleh bani paunye sangat sedap!
..dan sempat juga aku meng'order mee sup..rasanye agak berlainan..rasenye lebih kepada rasa sotong & udang..emm tapi sayang, aku tak abis makan mee sup tu sebab dah kenyang gila..apa tidaknye, sebelum tu dah belasah pau dua bijik..!! =P kepeh kepeh kepeh

12 comments:

Diyanazman said...

baru makan pau dua bijik dah kenyang giler... tak rock langsung!

beli stoberi pun tak pandai... huh... tak guna langsung nize ni..

Nizam Abdul Rahim said...

diyana, saya berperut kechikk..!! hu hu hu =P
beli stoberi tu keje bani..kepeh kepeh kepeh

Abg Bani said...

sblm pau itu dimakan, nasi sudah dimakan di ipoh. pau itu dimakan sudah sampai di tanjung malim. sudah pau itu dimakan, dimakan pula mee sup dan cantonese mee yg sedap diminum dgn ipoh white coffee di mana kekenyangan lebih selepas dimakan semua itu.

strawberi itu tidak sesegar kerana tuan punya peti ais tidak mahu dinaikakn suhu tinggi itu

(apsal bm aku mcm fail?)

Nizam Abdul Rahim said...

bani,
hang memang tak pandai beli stoberi!! **diyana cakap

kawaii_desu said...

sedapnya pau... ni pau perisa apa nize?

Abg Bani said...

pau perisa penampau aha aha aha

diyana juga akan ku cili mulutnye bersama sos cili

Nizam Abdul Rahim said...

farah,
pau daging!!

bani,
aku nak tgk hang berani ntak letak cili kat mulut diyana..!!? **saat yg sgt ditunggu

kawaii_desu said...

Daging?? hmmm..
Bani nampaknya di dalam mood cari pasal and he did it!!
bani dont hurt ppl unneccessarily

Abg Bani said...

setakat mulut diyana, bukan saje cili; kubis, lobak, bawang besar, bawang putih pun bole ku sumbat..

kawaii_desu said...

ish ish ish bani... diyana takkan buat cokodok tuk hang nanti

Super HaNa said...

mana tkg kepeh nih?
abg nize ilang pi mana lak?

Captain Jack Sparrow said...

angin malas melanda kot...dengar cerita nak pg mersing?ngan bani?