Tuesday, March 25, 2008

" ..aaaaaaaaAAaaa..pssshhh!! "

Terjungkil biji mata aku bila sedar-sedar aku berada didalam sebuah kereta ferari F1, ..aaaaaAAaaa..pssshhhh!! 280...aaaaaaAAAAaa..pssshhh!! 305...melilau-lilau mata Ku kekiri & ke kanan, "ahhh..tiada seorang manusia pun kelihatan.." aku mengeluh didalam hati
..aaaaaAAAAaa..pssshhh!! 70...aaaaaAAAaa...psshhh!! lagi slow..40,

*Alarm bunyi* "tiiiiiiiiit....tiiiiittt...tiiiitt x3"
Uuu..uuu..lambat lagi aku bangun tido...!! cehh..isnin semalam pun terlanjak masuk kul 10:30 pagi..erk..hari ni mau 9:30 masuk opis ni..! terjaga dari tido & mimpi tadi pagi..ahhh kepeh kepeh kepeh, nasib baik bos-bos tu outstation.. =P

14 comments:

kawaii_desu said...

hampas...

kumimpi naik.....
naik marah....
huhuhu

jgn ingat hape2 ok huhu

Inah said...

mimpi ke..agak dah :P

en nizam sila basuh kaki sebelum tido :)

Hana-Ni-Mo-Nai2 said...

ala..kenapa abg nize tak mimpi naik myvi je?
ahahaha

Nizam Abdul Rahim said...

farah..
fuuhhh..jgn sampai naik kuda kepang sudah la! =P

inah..
"en. nizam, sila ambik nombor dulu sebelom basuh kaki..!!" kata penjaga bilik air itu =P

hana..
Uuu..uu..tapi hana kalo naik myvi sorang2 tak best la..berteman baru best! =P emm...tapi musyhkil gak, myvi sapa hana..?!! =)

Kema said...

bukan senang nak rasa naik ferrari.
mimpi pun ok wat.
free lagik!

kawaii_desu said...

inah: kalau naik ferari pun sekadar 70km/j wat mende

Nizam Abdul Rahim said...

cik kema,
maafkan saya..ni cik kemari atau kemana..uuu..uu..ape aku tanye ni?!! emm emm..kepeh kepeh =P

farah,
eh farah..sapa2 yg ada kete ferari tu bagi la aku try sekali..kena pigi Naza Motor kalo2 dia bagi test..hu hu

Abg Bani said...

teringat dolu dolu awal tahun 97 pernah terbaca satu posting kat internet bertajuk "wet dreams" hak hak hak

Nizam Abdul Rahim said...

bani,
emm..ada basah satu katil ka itu citer?!Uuu..uu =P

Nizam Abdul Rahim said...

kalu fwerari twerkwepweh kwepweh tasdak la fwerarri mwenang f1 tahun lwepasd..kuikui

Hana-Ni-Mo-Nai2 said...

myvi keta idaman watashi
tak ngak mampu dimiliki pakkk
uwaaa!!!

Nizam Abdul Rahim said...

hana,
Uu..Uu..myvi pun idaman saya juga, tapi harganye agak mahal bagi kelas kete yg kecil..!! hu hu hu.. =P

*emm..emm..seronok gi cameron?!

iena amoi said...

aa...wakakakakakaka...wakakakakak
ferrari!!!! uuuuuu

iena amoi said...

kete idaman ku adalah BMW 3 series...tgh tunggu kastam rampas...pastu laki aku leh dpt murah..kuang kuang kuang!!