Tuesday, March 4, 2008

"Mari lah Mari..Mari Mengundi..!!"

Aaahh...sempena Pilihanraya Umum 2008 ni, aku bukak satu peti undi untuk YB blogger..!! har har har..saja suka-suka.! Uuu..uu...kepeh kepeh kepeh..
PARTI JJCP


ATAU

PARTI KKK


silalah tuan-tuan & puan-puan buat pilihan untuk menjamin keselamatan juga kesejahteraan blog anda..!! sekali lagi kepeh kepeh kepeh.. =P

17 comments:

Hana-Ni-Mo-Nai2 said...

ahahahahaahha..!!
persoalannya abg nize..
nape ijau je dua-dua calon tu?
kaler merah takde ke?

Nizam Abdul Rahim said...

UUu...uu..dua-dua hijau, ini yang dikatakan satu kaler..!! =P kepeh kepeh kepeh..

Diyanazman said...

party apa ni??

Marilah kita berkepeh!!!

Nizam Abdul Rahim said...

diyana,
sorang tu parti JJCP & sorang lagi parti KKK, tapi satu kaler! ahh..mari lah kite berkepeh.. =P

Nizam Abdul Rahim said...

diyana--> ha ha ha ha..tima kasih, saya telah letak nama parti sebagai rujukan..!! ahh masa untuk berkepeh..

Abg Bani said...

assalamualaikum para hadirin sekalian. sesungguhnya, perubahan itu terletak pada diri kalian semua. kalian yang berhak menentukan masa depan kita semua. saya yakin, kalian dapat membuat pilihan yang bijak. sekiranya kalian semua masih lagi samar samar, saya di sini bersedia untuk menerangi minda kalian yang bercelaru.

undilah parti JJCP yeahhhh!

kerplunk said...

vote pakai sms bleh ke?

kawaii_desu said...

kerplunk mmg hampeh

anyway, ada satu lagi bakal YB yg ditinggalkan..

PARTY KAWAII
sapa yg undi parti ini akan jadi kawaii cam YBnya jugak hahaha

kawaii_desu said...

kalau nak buat party tapawe (tupperware) pun ok gak

my party is PINK huhuhu

but diyana party POLOTIL, kaler gold hehe

Nizam Abdul Rahim said...

bani,
har har har..sila berkempen!

ciput,
pakai sms merugikan duit..!duit yg nak guna sms tu boleh salurkan kepada parti..! ha ha ha..mari kita berkepeh.. =P

farah,
Uu..uu..telah terlambat utk dicalonkan YB, masa utk percalonan telah tamat pukul 12 tgh hari semalam..aahh kepeh kepeh kepeh.. =P
utk parti lain boleh dicalonkan penggal hadapan..!! =P

Nizam Abdul Rahim said...

assalamualaikaum saudara & saudari sekalin, sesungguhnye ..ahhh "kepeh kepeh kepeh.., kacau betul la..nak berkempen pun ada org call!"

Ayaq masak said...

Kepeh selamanya!

Nizam Abdul Rahim said...

ayaQ,
emm..emm..chegu rase macam lagu spice girl lak..'kepeh forever'
ahhh..masa untuk berkepeh.. =P

iena amoi said...

ahahahaha...aku dah confuse nak vote sape nih??? susah gak nih. eheheheh

kerplunk said...

Aku vote parti Kepehkepehkepeh!

Nizam Abdul Rahim said...

kak iena pikir lah sendiri..! kekekekek.. =P

kawaii_desu said...

hapdet