Monday, March 31, 2008

" ..apakah cerita anda disebalik gambar ini?!! "


*Soalan: "sila cerita/buat cerita tentang gambar/situasi diatas?" tidak lebih 15 patah perkataan
#oleh kerana permintaan dari diyana dibolehkan lebih 15-50 patah perkataan

24 comments:

kawaii_desu said...

aduh siyapaakah yg membuat deeengki
abih kereta nniiiizeee terbakaq lagiiiii


huhuhuhu

Diyanazman said...

pada suatu hari Uncle Ah Seng pergi meronda ke pekan sambil memakai spek hitam...

ala 15 pekataan pendek sangat la...

Nizam Abdul Rahim said...

farah,
emm..emm..p.ramlee lagi

diyana,
Uu..Uu..sepatutnye camni
"Uncle Ah Seng berkaca mata hitam ke klinik sakit Jiwa ternampak van terbakar..!"

kan cukup tu, tak lebih 15 patah perkataan pun.. =P

Ayaq masak said...

Setelah melihat vannya hangus terbakar, si pemandu van mendaftar di Klinik Sakit Jiwa yang berhampiran di situ.

Nizam Abdul Rahim said...

ayaq,
Uu..Uu..che'gu rase lebih menarik citer camni;
"Uncle Ah Seng berkaca mata hitam melihat vannya hangus terbakar, lalu Uncle Ah Seng mendaftar di Klinik Sakit Jiwa yang berhampiran di situ.Sementara 4 ahli bomba memadam api kebakaran dengan kepeh kepeh sekali..!!" =P

kawaii_desu said...

dey nize, kan tak blh lebey 15 patah perkataan??

Inah said...

pertandingan ke ni?ade adiah tak?

kerplunk said...

ada seorang pak cik dari parti barisan nasional berasa sgt marah sbb DAP sudah menang di penang...
lama2 dia jadi sakit jiwa dan terus pergi jumpa doktor sakit jiwa yg kliniknya terletak hampir dgn sekolah mat jiwa.
ketika parking disitu..datang seorang apek berkaca mata hitam berhelmet putih telah membakar vannya.
walaupun vannya sudah terbakar...pak cik barisan nasional tetap bahagia sbb dia dapat MC.
tq

Hana-Ni-Mo-Nai2 said...

satu petang seorang pesakit di klinik sakit jiwa telah membakar van menjual tempe kerana marahkan doktor yg telah mensahkan dia gila
sekian

Nizam Abdul Rahim said...

farah,
sebenaqnye suka hati lah, kalo nak buat 1000 patah perkataan pun OK..!! =P

inah,
ada..nanti ambik ngan Uncle Ah Seng hadiah tu..!! =P kepeh kepeh

ciput,
ha ha ha..hebat sungguh mencapai tahap kepeh kepeh citer ko itu! ha ha ha =P

hana,
kakakakak..mungkin van pak mat tempe! ha ha ha.. ahh..semakin meningkat hikmat awak hana!! =)

Diyanazman said...

aku sambung komen Hana-Ni-Mo-Nai2

~satu petang seorang pesakit di klinik sakit jiwa telah membakar van menjual tempe kerana marahkan doktor yg telah mensahkan dia gila~

kemudian dia telah makan tempe hingga terberak2 dan kemudian dia mendapati mukanya telah berubah menjadi handsome.

SOALANNYA - SIAPAKAH ORANG ITTEW?

Nizam Abdul Rahim said...

Erkk..macam saya tau jek diyana org itu..!!
emm..emm..orgnye ialah Khir Toyo
Uuu..uu..panas panas! =P

Abg Bani said...

seorang lelaki yang kecewa dengan hidup cuba membunuh diri di dalam vannya tetapi dapat diselamatkan. (tepat 15 perkataan)

Inah said...

paling horror dengan jawapan abg bani :(

kawaii_desu said...

lawak jawapan azman chan hahaahah

Nizam Abdul Rahim said...

bani,
ha ha..kira citer thriller ni..!

inah,
mana citer awak?!
hadiah jgn risau, ada..!

farah,
jakun tu ape?!

nazreen said...

macam nak pinjam je spek uncle tu..interframe baik punya.xde idea nk wat cite la..:D

Diyanazman said...

jakun tul aa nize nih... ada ke jakun pun taktau...

Nizam Abdul Rahim said...

jakun adalah nama org asli..!!
cth ayat
"Jakun naik basikal kebandar seperti jakun jek..!"

saje tanye diyana.. =P

kawaii_desu said...

nize oiii...
bukan nama org asli, tapi nama kaum org asli... hahahaha

macam sakai jugak la

kan kan kan

iena amoi said...

Di manakah?? Sorry tak dpt nak komen panjang2....bz skit...uhuk

Nizam Abdul Rahim said...

Uii...kak iena ni sedih2 pulak! emm emm..

Diyanazman said...

jakun is peghak buih... hehehe...
bagaimanakah keadaan uncle ah seng sekarang?

kawaii_desu said...

dey mr kepeh, sila menghapdetkan diri anda huhu