Wednesday, May 21, 2008

"..penyanyi X kembali lagi..!!"

video

Uu..Uu..ahhh, marilah kite mendengar nyanyian terbaru 'penyanyi x' yang kembali beraksi dengan lagu Pop yeh yeh..!! yeahhhh...ya, sama-sama kite mengkritik dan juga mengkaji tahap mutu suara yang disumbangkan..!! kepeh kepeh kepeh =P
Uu..uu..,tak tahan lagiiii..!!

11 comments:

Abg Bani said...

bak kata lirik lagu ini, mmg wajarlah ditujukan kepada penyanyi ini di mana, penyanyi ini adalah amat amat wajar kita lupakan. petikan gitarnya tidak sesuai di dengar oleh para pesakit chicken pox kerana dikhuatiri akan membuatkan pesakit bertambah menderita

Nizam Abdul Rahim said...

ha ha ha..eh lirik yg "..memang sudah,jadi suratannn..." tu ke?! keh keh keh
tapi petikan gitarnya mampu mengetarkan jiwa yang kacau! kepeh kepeh =P

Abg Bani said...

mcmana jiwa yg kacau tak getar..dengar petikan je dah buat org lain bole gerun melarikan diri hak hak hak (100x suapan ikan siakap 3 rasa)

Nizam Abdul Rahim said...

bani,
jikalau ikan siakap mendengarnya, pasti ia bisa membutakan mata ikan siakap ituuUUUuu!! =P

Abg Bani said...

bukan lagi buta mata ikan tu...siap ikan tu jadi masak 5 rasa (rasa menyampah, rasa nak mengamuk, rasa hampeh, rasa tensi dan rasa...alamakkk terlebey sudaa)

nazreen said...

sore,no komen tp gitar ok la..rasa cm nk joget lak..ewahh

Hana-Ni-Mo-Nai2 said...

komen watashi adalah...

suara 'penyanyi' sangat jambu!

ahakss

Nizam Abdul Rahim said...

nazreen,
dia memang handal la jugak bermain gitar..sila berjoget!! =P kepeh kepeh

hana,
Uu..Uu..emm, aritu hana kata tak cukup jambu!..tapi ini mungkin sedikit jambu batu.. =P kekekekekek..

Ayaq masak said...

Sapekah yg memetik gitar ittew? Cam bunyi gitar letrek je..guna amplifier ke?

Untuk penyanyi, feel tadak. Kosong. Sila korek lagi guna kapal korek. Sekian. Ewah.

Nizam Abdul Rahim said...

ayaq,
dia hanya menggunakan gitar kapok & memetik tali menggunakan 'gitar pick' plastik itu..seperti ada tenaga elektrik saje di jarinya!!
ya..dia sepatutnya korek & gali telinganye dulu dgn kapal korek, baru lah datang feel itewWW..! =P kepeh kepeh

Hana-Ni-Mo-Nai2 said...

abg nize!
uodate lak lagu fav hana
ahahahahah

minta tlg penyanyi bersuara jambu nyanyikan