Thursday, August 28, 2008

Mencari Erti Kemerdekaan..!!


Aku teringat tarikh kemerdekaan..
dan tarikh yang sama juga membuat ku terfikir sesuatu yang penting,
melayang jauh ku fikirkan,
apa yang harus ku buat..
dan terdetik difikiranku,
bahawasanya aku belum lagi merdeka pada beberapa situasi
dan aku terus bersemangat juga berusaha untuk memerdekakan situasi itu
ahhh...sesungguhnya, sungguh indah perjalanan hidup ini,
aku bersyukur pada illahi..apa yang ada pada diriku hari ini!!

sekian terima kasih. satu tepukan kepeh kepeh kepeh =P

11 comments:

kawaii_desu said...

nak merdeka juga dari something...

huhuhu

selamat bberpose nanti ye
hantu sumer takde
and saya tak pakai susuk!

Nizam Abdul Rahim said...

Uuu..Uu..benda susuk ni syirik!!
mintak jauh ler..

Diyanazman said...

apakah situasi situasi tersebut?

Nizam Abdul Rahim said...

emm..emm..situasi2 itu tidak boleh di war-warkan disini..!!

Abg Bani said...

adakah situasi itu sama dgn lagu sitisitusanasini?

Nizam Abdul Rahim said...

bani, aku sungguh tidak suka lagu siti nurhaliza itu..sejak datuk k ada! =P

Abg Bani said...

k. ramasamy?
k. sundram?

Nizam Abdul Rahim said...

k.kanan?! =P keh keh keh

kawaii_desu said...

k.ramasamy

Hana-Ni-Mo-Nai2 said...

watahsi pun nk merdeka dari something gak
ahaksss

abg nize cipta sendiri ke nih?

Nizam Abdul Rahim said...

hana,
iye saya..!! =)