Sunday, February 8, 2009

...di serang virus chikungunya!

Uuu..hu hu hu..laptop sony vaio aku di serang virus chikungunya..sungguh pedih..hancur..lulur..perasaan ini!!
jikalau mau kenal virus itu..
inilah rupenye..!! Uu..Uu..kepeh kepeh kepeh =P

7 comments:

Ayaq masak said...

perlukah memberi tahu laptop anda sony vaio!!! arghhh abang man! nak vaio jugak!!

kawaii_desu said...

nize, kalau scree tu dah biru semacam and laptop jadi tak mendengaq kata mmg sah la..

tapi kat gambaq tu cam keyboard dgn lcd monitor???

Abg Bani said...

lain kali, pakai la komputer bukan 'desk'top..tapi lantaitop mcm citer zaman perang awal tahun 80an punya komputer yg besar mcm peti ais tu

shanaz said...

aku tak paham btoi la citer ni. mcm cerite tipe je

Nizam Abdul Rahim said...

ayaq,
itu mesti!

farah,
laptop tu..gambar gegar!!

bani,
aku nak komputer sebesar rumah!! hak hak hak =P

shanu,
simple saja..laptop kena virus..!! ini citer benar...tapi tang gambaq virus itu hanya tambahan saja...ahhhhhh..sungguh aneh sekali jika tidak paham walaupun citer tahap sekolah tadika taman kinrara puchong.. =P kepeh kepeh kepeh

kawaii_desu said...

gambaq gegaq? bani bias, kalau kita amik gambaq lagu tu mesti dia dah tanya ada gempa bumi ka huhuhu

bani bias bani bias
huhuhu

kawaii_desu said...

by the way kali ni bani la actually yg tiru kita, aritu nize bubuk aweks arab punya vcip, then farah letak bird man and dia pun tirulaaa letak dia lipsing lagu tamil mana tah