Wednesday, February 4, 2009

...during bday cimiki!! (version kepeh kepeh)

...perkara sebenaq yang berlaku semasa besday miki!!

itu la citer sebenaqnye...hak hak hak..maafkan kami penunggu gua..maafkan kami.!! Kepeh Kepeh Kepeh.. =P

15 comments:

kawaii_desu said...

First to comment!!

actually dah agak dah akan ada entri di sini nak coverline aksi2 nize kat JJCPlagi haha

but yes, kan kena boikot actually McD ni

Nizam Abdul Rahim said...

Uu..uu..itu la tu! =P

kawaii_desu said...

tapi kan suka la tengok rambut nize in the first photo tu, rambut itam jambul di depan berbaju bunga berseluar yengki berkaki ayam

muka bani cam mr bean

Nizam Abdul Rahim said...

cait..jambul ka?!

Diyanazman said...

tu la aku dah suruh dah nize jgn datang...

tapi dia datang jugak... support yahudi tul la nize ni...

Kamehameha Expert said...

menyesal aku jemput kepehkepeh.
kalu aku tau hang boikot...aku tak ajak. majlis tu utk org tak boikot je..macam aku.

buat apa aku nak boikot..
apa bukti mcd tu sokong israel.
yang pasti dan terbukti...90% orang keja kat mcd tu orang islam termasuk manager2nya.
so, kalu boikot..dah konfem aku tutup periuk nasi org islam..tapi lom konfem aku tutup periuk nasi penyokong israel.

lu pikir la sendiri..

Nizam Abdul Rahim said...

diyana,
..ooo tidakkk!

ciput,
..itu la tu, semua orang islam yang meniaga mcD kat malaysia ni..! emm emm..

Osman said...

Boikot adlh selemah-lemah iman. Atleast tunjukkanlah perasaan benci terhadap Israel dgn memboikot produk yang berasal dari negara Israel.Hanya Allah yang Maha Mengetahui.

Kamehameha Expert said...

jangan jadi munafik la.
nak boikot pun memilih milih..

kalu betul2 nak boikot..
kenape tak stop guna internet dan ber blog?? jangan guna e-mail gmail..yahoo..hotmail sume.
sume tu US punya. lagi senang nak buat!

jangan pakai kereta kecuali kereta proton, toyota dan honda.
sebab kereta lain adalah US punya sbb semua bawah GM & Ford.

komputer tu pun jgn pakai..sbb guna window xp/vista dan office. sume tu US punya.

nize ni pun satu..
cakap banyak..yahudi yahudi..
tapi..dia siap mintak tambah mc chicken!..apa daa..

Nizam Abdul Rahim said...

itu la tu..sedap ar!! =P

kawaii_desu said...

huhu

betullah tu..
apa yg azman cakap.

i pi mcd bangi pada pukui 3am sebab lapaq.

shanaz said...

jom kita boikot pak japaqq!!
pak japaq israell!! yeahhh

Nizam Abdul Rahim said...

pak japaq tu rakyat DAP..org penang!! apa la shanu...kata pak japaq israel pulak..

Abg Bani said...

aku nak boikot kopitiam kat bukit puchong sebab jual spagetti rasa tapak kaki...

aku nak mintak nize royalti!!!!!!

kawaii_desu said...

bani hang pernah rasa tapak kaki gajah ka?