Tuesday, February 19, 2008

* pemadam getah..

pemadam getah..!

9 comments:

Abg Bani said...

pemadam getah itu boleh dipelbagaikan kegunaannya. antaranya, boleh digunakan sebagai senjata untuk menyerang. pemadam getah juga sangat berguna untuk menggantikan timah sebagai penebat elektrik

Nizam Abdul Rahim said...

aahhh...nampaknye tak perlu Ku huraikan lagi, itu lah antara kegunaannye selain menjadi makanan ruji setiap hari! =P
har..har..har..

Hana-Ni-Mo-Nai2 said...

ya..kami tahu abg nize...
apa yg special sgt ni?
sbb dia kontot ke?

abg bani,semoga gigi bongsu cepat tumbuh
watashi dulu kt sebulan sakitnya
wowowowow

Abg Bani said...

ayakkkkkk....kalau sebulan mati la diri ku ini kerana tidak cukup mendapat bekalan makanan mencukupi secara tenang........

Nizam Abdul Rahim said...

hana,
itu lah satu-satunye pemadam yg wujud di opis sy ini..!
tidak lebih dari itu..ha ha ha
sungguh syahdu..

Hana-Ni-Mo-Nai2 said...

yarabi...so pemadam ni selalu wat amal jariah la..
mulia nya pemadam ittew abg nize

Abg Bani said...

ya, pemadam itu sungguh mulia dan boleh jadi maskot PEMADAM

kawaii_desu said...

satu2nya? musti ena sorok.. kalau tak ilang

iena amoi said...

alahai....mesti dah takde benda sgt dah nak update dlm blog lah nih...ehehehehe