Friday, June 20, 2008

Unplugged 2..!!

Untuk memenuhi permintaan bani, aku telah menyumbang lagu tahap 'kepeh kepeh' lagu Bumi Putra Rockers - 'Dari Sinar Mata'...dan 'feel' ala-ala malas gitu (*memang malas pun) keh..keh..keh, tapi aku habiskan jugak nyanyian ni..untuk ko bani oii! eh bani..aku nak tanya la sikit, "ada kenangan ape2 ke ngan lagu ni?! isk isk.." Uu..Uu..sentimental sungguh si bani nih!! =P kepeh kepeh kepeh
* sedap atau tidak..BOLOS saje lagu ituuuUUUUuu...!!

'BPR-Dari Sinar Mata'

12 comments:

Abg Bani said...

ya kawan-kawan, beginilah suara ular sawa yang kehilangan bisanya kalau menyanyi.

terima kasih en. nize yg telah menyanyikan lagu itew.

Nizam Abdul Rahim said...

ha ha ha..ada rase tak?! ha ha ha...
=P kepeh kepeh

sama-sama bani!

Abg Bani said...

mmg ada rasa...rasa mcm nak bunuh diri ader..rasa mcm nak bakar rumah jiran sebelah pun ader

Ayaq masak said...

Ku tak sanggup dengar lagu tu sampai abis...huu kepeh.

kawaii_desu said...

huhu takdapat nak bukak video tu waaaaaa

Diyanazman said...

aku rasa cam nak makan mata elmo cimiki bila dengar lagu ini... sungguh menyelerakan mata elmo itew...

Kamehameha Expert said...

aku cuma sampaikan comment dari cimiki..
"macam lahanat"

Hana-Ni-Mo-Nai2 said...

wahhh!!!
semangat nya abg bize nyanyi
bravo!!!

semnagat yg malas nihhh
ahahahahah

Nizam Abdul Rahim said...

ayaq,
tolong abis kan dengar lagu itu..!!
ha ha..

farah,
berusaha lagi utk bukak lagu itu..!!
emm..emm..

diyana,
ha ha ha..jangan, kesian cimiki..!!
ha ha ha..

ciput,
ha ha ha..jangan ajar cimiki dgn perkataan itu..!!ha ha ha..

hana,
Uu..Uu.., abg kalo dalam keadaan malas sekali pun masih lagi bersemangat kental..!! masih tidak hilang semangat itu..ahahaha.. =P

kawaii_desu said...

saya rasa dahsyat dengan pengusaan vocab cimiki huhu

kawaii_desu said...

dah blh bukak yeh yeh

ada kala dengaq cam ok... but mula2 tu cam org lalok ngantuk nak tidoq je???

Nizam Abdul Rahim said...

farah,
ya..benar!! lagu tu dirakam pada pukul 12:30 larut malam... =P