Thursday, June 5, 2008

"..bila bicara tentang MINYAK!!"

Sila Klik Gambar ini utk image yg lebih besar!!"Tak Tahan Lagiii..!! Argghhhhhhhh.."

"Ini keputusan dari kerajaan yang terlampau, rakyat dihadiahkan dengan kenaikan RM0.78 sen harga petrol sementara diesel sehingga rm1.00. Ini satu kenaikan yang tertinggi yang pernah dicatatkan," petikan dari Harakah Daily

24 comments:

Abg Bani said...

pasir goreng kunyit
daun pokok masak lemak
jus batang kayu
rumput goreng belacan

Kamehameha Expert said...

orang minyak lagi kesian..
dah le baju pun tak mampu beli...
...

Abg Bani said...

org minyak senang idup dia...minyak itam yg kotor tu pun dia bole pakai...

Hana-Ni-Mo-Nai2 said...

sungguh kasihan apada diri kita, orang2 tua kita dan generasi muda akan datang.

Abg Bani said...

yang tua itu nize, yg muda itu saya le ngeh ngeh ngeh

Ayaq masak said...

yang muda saya juga. :D

Nizam Abdul Rahim said...

Uuu..Uu..saya generasi muda..! emm emm..dan bani generasi tua!! =P

Abg Bani said...

nize mmg generasi muda zaman sebelum masihi dan diriku adalah si muda generasi 2008..yeahhh!

Diyanazman said...

saye juga generasi muda.... wee heeeeee!! hidup paklah!!!

kawaii_desu said...

poyo saje,
ropenya inilah gambaq yg bani cilok lantas diletak dlm blognya pada lokasi yg menggerunkan(skemanya ayat aku)

nize, claim royalti huhu
nize and bani parpu generasi tua

yg selebihnya org muda termasukla diriku ini muahahah

Nizam Abdul Rahim said...

farah..
bani kat dalam kubor, macam mana mau claim royalti!! ahh..sia-sia saje..
=P kepeh kepeh kepeh

Inah said...

abg nize sila beli beskal..lepas ni makin slim bile naik beskal pi tpt keje :)

Hana-Ni-Mo-Nai2 said...

actually watashi tertanya la jgk kan
sape model dua orang ni?
tn punya blog kah?

Nizam Abdul Rahim said...

hana,
abg yg baju putih tu..(tuan punye blog) & yg baju hitam tu housemate abg la hana..!! keh keh keh

*ada bertaraf model kedua-dua org itu hana?! =P kepeh kepeh

Hana-Ni-Mo-Nai2 said...

lorr..abg nize yg baju putih ke?
cute nya
rasa mcm nk panggil adik nize je

ahaksssss

Nizam Abdul Rahim said...

hana,
tima kasih =)
Uuuu..Uu..
malu la saya hana..,kalo panggil abg nize 'adik'! =P kepeh kepeh kepeh

Hana-Ni-Mo-Nai2 said...

ekekeekekekek

Abg Bani said...

anda mestilah berhati hati apabila anda dipanggil adik, kerana mungkin adik yang dimaksudkan itu adalah: adik kecil yang mencuri duit ya'ni toyol hak hak hak

iena amoi said...

hmmm.....apa nak jd dah
pasni harga barang sumer mesti naik..cepat..mula tanam keledek blkg umah. Sape yg dok apmnt/flat/kondo/ cari pasu yang besar2...tanam keledek. uhuhu

P/S: Ada ura2 minyak akan naik up to 5-8 henggit seliter. Kalu betollah...aku tau lah...sumer org start bw beskal kot. Kurus sumer org...yg dah kurus tuh...tinggal tulanglah jwbnya.

kawaii_desu said...

terbongkaq sudoh identiti mr kepeh2
hahaha
ADIK nize hahahahah

hana oh hana lawak sungguh hahah
nanti ada org perahasan mudas pulak hahah

kak iena: yg kurus tinggal tulang---> rujuk pada nize kah??

Abg Bani said...

takkan rujuk pada ferod kot hak hak hak

Nizam Abdul Rahim said...

emm..emm..
saya akan kekalkan berat badan & cuba menambah berat 5-6 kilogram lagiii..! sedang mencuba ni.. =)kepeh kepeh

kawaii_desu said...

oit bani parpu, aku tau la ang dah kuruih, nak berlagak kutuk2 aku pulak...

nanti la aku kuruih balik cam aku dulu2 baru hang tau

Hana-Ni-Mo-Nai2 said...

kalo FK kuruih cam dulu
musti abg bani angau 88 hari punya
muahahahahhaa