Tuesday, March 3, 2009

..setelah sekian lama tidak update! =P


emm..emm..selamat hari tua untuk aku!! tiada yang bertambah melainkan masa, detik & waktu...realitinya aim sori masuk ke final rajak lawak..hang bani yang mengundi sampai final si budak kecik itu..!! berbalik kepada masa, detik & waktu.., aku meniti juga melalui satu pengalaman dengan masa..kita semua alami ini..maka dengan itu bertambah lah satu peringkat masa, detik & waktu..ke tahap peringkat yang lebih tinggi.. dengan ini..doakan aku dengan rezeki melimpah ruah & hidup yang lebih baik dunia & akhirat..amin.

11 comments:

Ayaq masak said...

Selamat hari tua~~ Semoga panjang umur murah rezeki cepat kawennnn

Abg Bani said...

oooo besday hang ye....awat tak bagitau awal awal? malu la kononnya nak buat announcement utk diri sendiri. akhirnya citer gak..sama je hasilnya. kiranya hang nak mintak aku wish la ni....nak ke aku wish bday? nasib baik la diyana dgn azman tak confirm lagi nak makan malam ni dan ajak hang. kalau tak sia sia je hang ingat kitaorg nak mencelebrate bday hang hahahahahahaha. TAKDEMAKNERNYER

Diyanazman said...

tiap2 tahun aku wish besday nize tahun ni bani suruh aku buat2 lupa
selamat hari tua

Abg Bani said...

aku tak bersalah...aku adalah insan yg paling baik sekali di antara kalian kalian semua

shanaz said...

aku tau..besday nize sabtu lepaih..kankankan..hang dah tua.. buat perangai elok2 skit..ok..pis..

Abg Bani said...

nize mmg prangai dia tak elok. buat macamana pun tetap nampak tak elok. dia dah tak dapat diselamatkan. kalau tanya ngan pakcik rahim api, mesti dia jawab "kalau aku tau dia besar jadi gini, dah lama aku belit dia kat tiang Lembaga Letrik Negara

Nizam Abdul Rahim said...

ayaq,
tima kasih.

diyana,
tima kasih.

shanu,
baiklahhh..aku akan setiasa berperangai baikk! tima kasih.

bani,
hanggggg..rahim api sangat menyayangi aku..!! LLN itu adalah tempat cari makan rahim api...
tima kasih.

Abg Bani said...

tak bestnya nize jawab komen

Nizam Abdul Rahim said...

abis..?! hang nak aku jawab macam mana?

Abg Bani said...

jawab la menggunakan konsonan dan perkataan yg senada selari dengan imbuhan dan pejodoh bilangan yang tepat

kawaii_desu said...

kalau nize perangai tak elok, bani??? ish ish a disaster