Thursday, October 30, 2008

Expdc Bakar Kambing!! =P



Aksi-aksi ini sangat tidak sesuai utk tayangan Umum..!! tapi yang pastinye sangat best bakar kambing kat Ulu Yam pada isnin 27hb Oktober lalu..sungguh menyelerakan! nyumm..yumm..

14 comments:

Hana-Ni-Mo-Nai2 said...

actually sampai sekarang watashi taktau mana satu abg nize
ahahahaha

Nizam Abdul Rahim said...

hana,
yang kurus tu..macam tiang tepon jek! hak hak hak =P

Abg Bani said...

kalau aku join xpdc membakar kambing ini, sudah tentu aku kehilangan selera utk makan har har har

Nizam Abdul Rahim said...

bani,
har har har..tapi hang akan buka selera balik sebab masa tu hang kelaparannnn...!

Ayaq masak said...

abg bani?? hilang selera makan??? keajaiban dunia nombor 8!!! ke nombor 9 tah.

Abg Bani said...

nize, kompom tika dan saat itu selera makan aku ilang selama lamanya heh heh heh

ayaq akhirnya berkata-kata. karate kang heh heh heh....

Nizam Abdul Rahim said...

ayaq,
emmm emm...memang sungguh ajaib sekali!

bani,
berani ko nak karate anak muridku ini?! nah ko!! hiyakkkk...dush dushh

Ayaq masak said...

yahh karate dia che'gu!! yah yah yah. ngekngekngek kat abang bani. *nyuruk blakang che'gu*

kawaii_desu said...

nize, kalau bani yg bakaq sure rentung, masih ingat gambaq2 yg farah post dalam blog awal tahun ni??? bukti bukti mmg harusla ilang selera makan

Diyanazman said...

ayaq kalau nyuruk belakang cikgu tu...lebih baik ayaq nyuruk belakang tiang telepon.. sama saja efeknya... aheheh (lariiiii.....)

Abg Bani said...

ferod, hang telah mencemari maruah aku. hang kena buat satu posting kat blog minta maaf kat aku

Nizam Abdul Rahim said...

emm emm..kalo nyorok blakang Kak D kamu pun sama macam tiang tepon jugak..hak hak hak..!! =P kepeh kepeh

Ayaq masak said...

haha tiang tepon. hmmm.

kawaii_desu said...

bani, aku post kat sini saja boleh hehehe
hang suka melakukan pembakaran terlampau, adakah hang obses dgn heat?? hotness?? tu dah lain dah tu..

yg hangpa semua ni dibayangi tiang tepon, apa susah mai la nyorok blakang kita. konpom selamat kena kentut muaahah