Monday, January 5, 2009

..blank..!!

Masuknya tahun baru hijrah 1430H & tahun baru 2009 Masihi..kepala aku terasa blank & ringan kepala otak aku ni..mungkin ini petanda yang lebih baik. Diharap tahun ini lebih baik daripada tahun lepas..suci, bersih dan murni seperti t-shirt putih itu..dan penuh harapan agar blog kepeh kepeh kepeh ini akan mencetus idea baru dan lebih hebat..lagi dan lagi dan lagi..terima kasih semua..!! =P idup kepeh kepeh...keh keh keh...

Fakta 2008 - 73 entry/post, 73 merapu, 73 merepek, 73 sungguh kepeh kepeh.. =P

14 comments:

Hana-Ni-Mo-Nai2 said...

semoga tahun 2009 ni hidup abg lebih bermakna..cewahhhh

kepak kepak kepak jantung jantung jantung jantung
(ni bunya kompang)

Nizam Abdul Rahim said...

Uuu..Uu..hana, abg ingatkan kepak ayam tadi!! Uuu..Uu..ahahaha =P

Abg Bani said...

aku lebih rela baca brochure iklan dan juga papan tanda di sepanjang jalan raya dari baca posting ini

bunyi kompang hana sungguh menggerunkan

Nizam Abdul Rahim said...

hak hak hak...bani, bukan bunyi kompang tapi...bunya kompang!! Uuuu..Uu...apa kah bunya itu..?!!

Kamehameha Expert said...

semoga ditahun 2009..aku akan baca lebih banyak penghinaan..cacian..kutukan dan sindiran keatas JJCP.

Hana-Ni-Mo-Nai2 said...

bunyiiii laaaaa


ahahahhaha typo errorrrr
ahahahahaha

Abg Bani said...

itu dia...komen azman chan yg pertama utk tahun 2009...makasihhhh hahahahahaha

Nizam Abdul Rahim said...

ciput,
yeahhh..itu sudah mesti! =P

hana,
tak kira ar...hana kena belanja abg dan juga abg bani makan seafood sebab typo eror..ahahahaha.. =P

bani,
jaga-jagaa..!!

Abg Bani said...

uuu uuuuu...lama tak makan seapud

Abg Bani said...

oiii...

kawaii_desu said...

innocence ye??? so nize, meaning no more beyounce la kan..

farah mmg innocent, sekian terima kasih

Nizam Abdul Rahim said...

farah,
emm emm..sy minat beyonce..!!sekian tima kasih..

Abg Bani said...

farah innocent? farah 'in no sense' aku percaya la har har har

nize mmg minat beyonce, tapi beyonce tak minat nize

kawaii_desu said...

bani, hang tu IN NONSENSE hahahahah

ya aku lah yg paling innocent kat sini, unlike u...

my brain is as white as this tshirt ok