Tuesday, July 15, 2008

Serangan Bulatan Bujur..!!


UUuu..uuuu...sebanyak 6 kali bulatan bujur menyerang diriku ini.., tapi selepas ini aku pastikan bulatan bujur telur itu tak akan menyerangku lagii..!!dan sungguh ku rasa menyampah melihat bulatan bujur itu..! tiada jalan lain untuk melarikan diri dari bulatan bujur telur itu melainkan aku boleh mengatasi masa yang tepat..walaupun ku terpaksa terkinja-kinja dan mengelumpur untuk mengatasi bulatan itu..alangkah baik jika mempunyai kebolehan seperti filem 'wanted' yang ditayangkan skang ni...aku akan berusaha..!!o'yeahh.. idup kepeh kepeh kepeh =P

22 comments:

Abg Bani said...

cuba xplain sket menatang apa bulatan bujur itu? adakah melintang patah membujur lalu?

Nizam Abdul Rahim said...

har har har..cuba ko bayangkan bani!! tapi itu memang bulatan bujur..ahhh bencinye aku tengok! =P

Abg Bani said...

tak mcm bulatan pun......aku tengok mcm bak kata ayat sudin dlm citer do re mi "tumpuk tumpuk taik unta"

Nizam Abdul Rahim said...

keh keh keh...tapi macam tu lah rupe bentuknye!! har har har..

Abg Bani said...

org kata daging dan susu unta sedap. betul ke?

Nizam Abdul Rahim said...

bani,
ana pun tak fhernah makan itu binatang .!! afhelah ..,ente tanya la itu seikh al-padang pasiru..tumpuk-tumpuk taik unta!? =P

Inah said...

bulatan bujur..waaaa..x pahamm!!

psstt..tadi dah berjumpa ngan abg bani!!

Diyanazman said...

tak paham

Nizam Abdul Rahim said...

diyana,
sebenarnye itu adalah marking.., di tanda bulat seperti gambar diatas! =P kepeh kepeh

Hana-Ni-Mo-Nai2 said...

uwaaa...hana tak paham hape punn
adakah hana makin bodos atau abg nize terlalu pintar?
ahahahahaha

Nizam Abdul Rahim said...

hana,
ahahaha..hana bukan-bukan, tapi hal ini terlalu tersirat & hanya perlu di war-warkan bulatan saje...ahhhh =P kepeh kepeh kepeh

kawaii_desu said...

nize, bujoq tu tak cantek, dan tak lengkap pun!!! sila tutup ruang2 yg terexpose, baru betui blatan huhu

Nizam Abdul Rahim said...

farah,
sengaja tidak disambungkan supaya dilihat tidak seperti benda lain..! emm emm.. =P kepeh kepeh

Abg Bani said...

tak payah hang tutup pun nize, farah tetap bayangkan benda lain

nazreen said...

bulatan apa ni? kenapa kena bujur?
dtg keje lmbt smpai kena marked ke?
wild guess..hihi..

Nizam Abdul Rahim said...

nazreen,
ha ha ha..tepat sekali! walaupun lewat 1-5minit..dan yang lebih dari 5minit keatas nak mark tu kira ok lahhh..! =P ahh..kepeh kepeh kepeh

Ayaq masak said...

ooo lepas baca komen nazreen baru ku pahamm...

Nizam Abdul Rahim said...

keh keh keh =P

Kekanak Tokyo said...

ingatkan bujur tanda benda kat suratkabar...salah ghopenyer

iNi DunIakU said...

apakah bulatan itu...?

kawaii_desu said...

bani hang yg ingat lain boh ataih kepala aku jugak...

kalau aku nak ingat lain, tak yah bulat, lukih one straight line pun aku blh imagine macam2 muahaahahah

Hana-Ni-Mo-Nai2 said...

abg nize !!!
update!!
muahahahahhaha

watashi dh takleh chat kt kotak sebelah
kena block

:P