Thursday, July 24, 2008

si Udang Galah 2..!!

Jawapan bagi soalan assignment 1 adalah; *jawapan tak berapa betul, jgn percaya!


Emm emm.., kalo udang galah ni pandai membaca..pasti dia terkepeh-kepeh mencari ku untuk memberi satu tendangan padu maut! keh keh keh..dan disini juga ada lagi satu soalan extra..!!

Soalan extra;
1 ela kain putih = RM 3,
1 ekor udang galah = RM __?

~~~edited~~~
Jawapan:
1 ela = 3 kaki = RM 3
1 ekor udang = 8 kaki = RM 8

15 comments:

Abg Bani said...

1 ela kain putih=rm3
1 ekor udang galah=rm5 kat pasar pudu. itulah jawapannya

Nizam Abdul Rahim said...

bani,
bagi jawapan yang matematik la sikit!!

Diyanazman said...

1 ekor udang = 2 ekor udang/2

Nizam Abdul Rahim said...

akakakakak... =P
harganye mana diyana?!

kawaii_desu said...

nize: kai putih cam cerita haji bakhil dan labu labi je... nak bagi kat cikgu murni

diyana: equation yg sgt tepat hehe

bani: lani food crisis laaa price crisis to be exact... kalau kat sini how much?

nize lagi: body parts udang tu... sungguh macam manusia... hahahahaahah

Ayaq masak said...

20 hengget kalau kat tempat seafood bakar yang mahal.

Sekian.

Nizam Abdul Rahim said...

farah,
ha ha..labu labi, tu kain nak mengayat cikgu murni!!
hah..jawapan mana?! =P

ayaq,
mak jah jual lagi mahal..!!

Kamehameha Expert said...

eh...banyak angin la dia ni..
apa kena udang galah ni dgn idup aku?
nil.

Nizam Abdul Rahim said...

ciput,
dey...macha!! sapdek?!

kawaii_desu said...

lapaaaaqqqqqqqqq

Ayaq masak said...

best sungguh jawapan yg diberi.

Skarang, bila nak blanja saya makan udang galah ni?!

Hana-Ni-Mo-Nai2 said...

sila masukkan watashi sekali dlm list belanja ayaq
ahahahaha

Nizam Abdul Rahim said...

ayaq & hana,
ya..,kamu berdua tersenarai untuk belanja saya sebenarnye..!! =P kepeh kepeh kepeh

nazreen said...

kalau la soklan extra tu nilai dia rm1 juta..
mesti aku tak dapat jwb :D

kawaii_desu said...

8 hengget