Monday, November 17, 2008

..chicken skeleton !!

9 comments:

Ayaq masak said...

abg bani sampai rangka pun kau telan ye.

Nizam Abdul Rahim said...

ini bukan sebarang rangka, ia adalah rangka ayam!

Hana-Ni-Mo-Nai2 said...

uwa
lapooo

Nizam Abdul Rahim said...

hana, nanti pg beli sendiri kat pasar malam!! =P Uuu...uu..

kawaii_desu said...

cheh bani tu kalau lembu diberi gown pun dia berselera (I MEAN BOTH) ahhahaah

Abg Bani said...

ayaq, sedap rangka tu....tapi tak le abg telan..kunyah jer nyam nyam nyam

hana lapo? lariiiiiiiiiiiiii

ferod, bila masa lak aku selera tengok lembu pakai gown? mana ada org makan rendang daging ada gown. komen anda tidak relevan. sila cuba lagi.

nize, rangka ayam paling sedap yg aku jumpa adalah di pasar malam kat bandar baru bangi sabtu malam ahad.

Nizam Abdul Rahim said...

farah..rangka dinasour blom tentu lagi!!? kepeh kepeh

bani komen macam blog sendiri! hak hak hak =P

Abg Bani said...

aku mmg hobi suka buat blog org mcm blog sendiri har har har

kawaii_desu said...

Bani: PUNGKOQ HANG

Nize: bani ni bagi rangka apa pun dia belasah