Friday, November 7, 2008

..sebesar tiang ..?!!

Uuu..uu..3 hari berturut-turut aku menghadap tiang lampu 12meter!! ahhh...sebenaqnye pasang 'service door' kat tiang tu, mana-mana yang terdedah..takdak 'service door' terus pasang jek! dan dok buat keje tepi jalan ni boleh jadi popular..mana² kenderaan lalu jek bagi hon 'ponnn..'! hak hak hak..ingat saje² nak dok tepi jalan ka?! aku buat keje la!..caitt...macam² aksi, ada sambil korek idung memandu pun sempat lagi hon tu...hak hak hak! kalo eksiden..nah, mau beratur beratus baris mau melihat ape yang terjadi di tepi jalan tu!! ape la rakyat malaysia ni...prihatin sungguh! =P kepeh kepeh 12juta kali sambil menekan hon.. ponnn..ponn..!!

9 comments:

Ayaq masak said...

pon ponnn

kawaii_desu said...

hehe kan ah kena pon dgn ayaq

nize, lain macam aje service door yg dikatakan itu.. hehe

patutla depa dok hon hon aje muahaha

Hana-Ni-Mo-Nai2 said...

pin pin!

ahaks

Nizam Abdul Rahim said...

ayaq,
tin tinnnn fewwitt...ketepi..ketepi!! =P

farah,
emm emm..lain macam mana?! berbentuk 4 segi la service door tu..takkan 3 segi pulak!! hu hu hu... =P kepeh kepeh

hana,
fewwit fewwittttt...!! =)

Diyanazman said...

sapa suruh pakai topi gitu... kan diorang dah suspek penculik sharlinie!

Nizam Abdul Rahim said...

hak hak hak..tu topi cari makan tu!! hak hak hak.. =P

kawaii_desu said...

what?? tiga segi??!!!
now otak kita dah pikiaq lain huhu

Abg Bani said...

oi...mana ada org bergambar tgh keje? kalau cimiki lalu pun mesti dia cakap "gle gle gle da da da da" yg bermaksud "ada org gila bergambar masa keje"

Nizam Abdul Rahim said...

bani..aku kena ambik gambar tiang sebelom pasang 'service door' & selepas..itu pasal ada kamera!! hak hak hak..cimiki kata 'eh..itu bukan uncle kepeh yang hensem..!!' =P